Forever Young Festival mogelijk niet meer gratis

Het Forever Young Festival in Almere op 21 augustus is mogelijk niet meer gratis. Volgens de organisatie zijn er onvoldoende sponsors en als die niet op tijd gevonden zijn, wordt bezoekers om een bijdrage gevraagd.Het festival wordt sinds twee jaar gehouden op de Esplanade in Almere en is bedoeld voor 65-plussers. Voor de eerste twee edities konden bezoekers gratis kaarten bestellen.

Wie verzekerd wil zijn van een toegangsbewijs kan kan lid worden van de Forever Young Club. Voor 25 euro mag je niet alleen naar het evenement in Almere, maar ook naar zogenoemde ‘Voeten van de grondfeestjes’. Dat zijn disco-party’s voor senioren. Doelen zijn gezelligheid en ontmoeting.

De hoofdact van het festival in Almere is Willeke Alberti. Zij heeft laten weten te komen. Verder zal Hennie Huisman een bingo doen en komt Marijke Helwegen een lezing geven hoe je geestelijk jong blijft.

Omroep Max heeft besloten een live-uitzending vanaf het festivalterrein te verzorgen. De omroep neemt ook artiesten mee.

De Forever Young-organisatie werkt ook samen met Almere City FC. De club biedt senioren gratis toegangsbewijzen aan voor de wedstrijden.